Kedves Látogató!

Ez az oldal azért született, hogy a természet egy igen érdekes teremtménye előtt tisztelegjen. Aki ide látogat, a galambok legfontosabb tulajdonságairól, tenyésztéséről, tartásáról, egészségvédelméről kaphat információkat. A galambtartás Magyarországon több ezer ember életformája, melynek alapja a mindenek felett érzett galambszeretet, amely apáról fiúra szállva generációkon keresztül hordozza azt a tudást, amely szükséges ahhoz, hogy ne csak mint gazdasági haszonállatot, hanem mint társállatot lássunk és láttassunk e nagyszerű madarakban. Kedvenceim a postagalambok. Az irántuk érzett szeretetem miatt lettem állatorvos.

"Az állat, úgy a postagalamb is, egy rendkívül finoman idegzett élő szervezet, s a tenyésztése olyan hangszer, melyen nem könnyű játszani. Azoknak, akik ilyen koncertben részt vesznek, nagyon sokat és örökösen tanulniuk kell ahhoz, hogy a zenekarban teljes értékű tagok, sőt szólistákká lehessenek."


Anker Alfonz gondolata mit jelent számunkra? Azt, hogy a galambok iránti szeretet, rengeteg munka, megfigyelés, tanulás és a képesség arra, hogy a tapasztalt tenyésztők ismereteit elfogadjuk, kipróbáljuk és beleillesszük a saját tenyésztési, versenyzési módszereinkbe, meghozza számunkra a várva várt sikert. A honlapon a postagalambsportban eltöltött 25 évem tapasztalatait szeretném átadni, bátorítva ezzel minden érdeklődőt arra, hogy ismerje meg, tartsa, tenyéssze e kedves madarakat, mert olyan élményekkel gazdagítják életünket, amit más tevékenységgel nem pótolhatunk!

Ezekkel a gondolatokkal kívánok jó böngészést az oldalaimon!

Oldalmenü
Naptár